5 keer uniek overnachten in een voertuig

uniek overnachten

Uniek overnachten is een gegeven, maar het kan nog unieker, gekker en specialer dan je kunt bedenken. Overnachten in een boot die op het land staat, vliegtuigen of trams? Mensen houden van unieke ervaringen. En daarom bieden we in deze blog 5 bijzondere overnachtingen in verschillende voertuigen voor de avonturiers onder ons. Denk aan slapen in een Volkswagen busje, een oud vliegtuig, een boot, een trein of een echte Boeing 747. Het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Een deel van de suggesties zijn gevestigd in Nederland, maar de 5e tips is perfect voor een unieke vakantie in Zweden.

1. Avontuur Verhuur, Groningen

Een droom van iedereen, rondrijden in een oude, retro Volkswagenbus. Bij Avontuur Verhuur kun je een busje huren en hiermee de wijde wereld in. De camper is een echte eyecatcher en bovendien van alle gemakken voorzien! Op die manier voel jij je vrij en beleef je echt een unieke vakantie.

2. Hampshire Hotel Fitland – Mill “Dormylle”, Mill, Noord-Brabant

Een echte droomvlucht maken? In dit verblijf bij Mill in Noord-Brabant bevinden zich 2 luxueuze suites in een oud militair vliegtuig. Op 8 meter hoogte uniek overnachten! Daarnaast zijn er tal van leuke dingen te doen in de directe omgeving.

3. Boot op ’t land, Asten-Heusden, Noord-Brabant

Altijd al eens in een boot willen slapen? Deze boot genaamd ‘The Empress of Scotland’, die in de jaren 20 de Oostzee bevaarde. Is uiteindelijk gestrand in een weiland in Noord-Brabant. Omgebouwd tot verblijf is het verrassend luxe en ruim. Uniek overnachten!

4. Controversy Tram Inn, Hoogwoud, Noord-Holland

Met de voertuigen die hier staan kan je wel een aparte top 5 samenstellen. Een trein, een tram en een gedeelte van een echte DAF-vrachtwagen. Het doet nog het meest denken aan een pretpark. Op het park vind je ook verschillende landen thema’s: Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië. Absoluut een aanrader om eens te checken.

5. Jumbo Hostel, Stockholm, Zweden

Normaal is een slaapplek in een Boeing 747-200 voorbestemd voor degene die business class reizen. Bij dit vliegtuig niet.! Deze ‘Queen of the Sky’ heeft namelijk al zijn laatste vlucht gevlogen en doet nu dienst als hostel. Het hostel telt maar liefst 25 slaapkamers. Klap op de vuurpijl is de cockpit suite. Daar hoort natuurlijk wel een prijskaartje bij. Het is eigenlijk alleen al leuk om even een kijkje op website van het hostel te nemen. De website is ook beschikbaar in het Engels en biedt de mogelijkheid om direct te boeken. Houd je van wat meer luxe, maar wil je toch graag deze Zweedse stad bezoeken? Bekijk dan de Quality Hotel Globe aanbiedingen voor een overnachting in stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *