De HAPERT autoambulance

Voor het vervoeren van auto’s bestaan speciale aanhangwagens. Deze autoambulances zijn ontworpen zodat een auto hier gemakkelijk op en af kan rijden dankzij de afgeschuinde zijde die is voorzien van een oprijhoek en oprijplaten. Naast auto’s kan een autoambulance ook worden gebruikt voor het vervoeren van rollende machines zoals graafmachines en hoogwerkers. Een autoambulance wordt veel gebruikt door verhuurbedrijven, hulpdiensten maar ook door particulieren.

De Nederlandse aanhangwagenbouwer HAPERT biedt de HAPERT Indigo HF-2 autoambulance aan. Deze autotransport aanhanger is voorzien van 2 assen en heeft een bruto laadvermogen van 2000 tot 3500 kilogram, afhankelijk van de variant. De Indigo HF-2 is leverbaar in de lengte 405 tot en met 505 centimeter en de breedte van 201 tot en met 221 centimeter.

De HAPERT Indigo HF-2 is voorzien van een volledig gelast en volbad gegalvaniseerd chassis waarop HAPERT maar liefst 10 jaar garantie biedt. In de praktijk gaat dit chassis volgens HAPERT minstens een mensenleven mee. Op de overige onderdelen van de aanhangwagen biedt HAPERT 2 jaar garantie. Met deze garantietermijnen spreekt HAPERT het vertrouwen in deze autoambulance uit.

De HAPERT Indigo HF-2 is leverbaar als kantelbare en niet-kantelbare variant. De kantelbare variant kan zijn vloer laten hellen. Ook heeft deze een doorlopende achterklep. Dit zorgt er voor dat deze variant snel en flexibel kan worden ingezet voor het vervoeren van auto’s. De niet-kantelbare autoambulance van HAPERT is voorzien van een afgeschuinde achterzijde. Deze heeft een oprijhoek van 11 graden en 2 lange aluminium oprijbalken waardoor een auto gemakkelijk op de Indigo HF-2 kan rijden.

De HAPERT autoambulance is uitgerust met een tüv gecertificeerd lading vastzetsysteem met een maximale belasting van 1000 kilogram. De Indigo HF-2 wordt ook geleverd met een sterk opklapbaar steunwiel en een gemonteerde lier met liersteun. Als opties is de autoambulance verkrijgbaar met aluminium vloer in plaats van de standaard multiplex vloer, met LED verlichting, paraboolvering en schokbrekers gemonteerd op de assen. Ook biedt HAPERT de opties om deze auto transportaanhanger aan te kopen met een verstelbare lier. Als accessoires zijn steunpoten met steun en wielaanslag model met verschuifbare aanslag verkrijgbaar.

Aanhangwagen bouwer HAPERT Aanhangwagens ontwerpt en fabriceert sinds de jaren 60 de meest robuuste en betrouwbare aanhangers op de markt. Dankzij de zeer hoogstaande kwaliteit van haar producten is HAPERT Aanhangwagens marktleider in de Benelux. Ook is het bedrijf snel groeiend in omliggende Europese landen waar men de kwaliteit van de aanhangwagens van HAPERT steeds meer begint te ontdekken.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *