De leukste vaarroutes in Den Haag

De leukste vaarroutes in Den Haag

Lijkt het je heerlijk om een dagje te varen? Dan is een bootje huren Den Haag zeker geen slecht idee. In Den Haag heb je namelijk veel leuke plekken om te varen. Zo kun je bijvoorbeeld door de grachten in het centrum varen. In het centrum van Den Haag heb je iedere 1000 meter een opstapplaats. Kies je ervoor om door het centrum te varen, dan vaar je langs allerlei gezellige terrasjes. Vaar je liever niet (alleen) door het centrum? Dan zijn er ook nog andere leuke vaarroutes die je kunt nemen. Hieronder noemen we nog een aantal van de leukste vaarroutes in Den Haag.

Van Den Haag naar Scheveningen of toch naar Delft?

Ga je een bootje varen Den Haag? Dan vaar je vanaf Den Haag eenvoudig naar het populaire Scheveningen. Scheveningen is in de zomer vooral populair vanwege het strand en de pier, maar is ook een geweldige plek om te varen. Overigens vaar je vanaf Den Haag net zo gemakkelijk naar bijvoorbeeld Delft. Ook dan ben je zeker van een ontzettend leuke vaarroute.

Wanneer je een bootje huurt in Den Haag kun je dus nog allerlei kanten op. Welke vaarroute je het best kunt volgen is afhankelijk van je persoonlijke wensen. Vind je het leuk om de stad te verkennen? Dan is een rondje door het centrum van de stad ideaal. Wil je juist een lekker rustige route varen? Vaar dan eens richting Delft. Iedere route heeft zijn eigen bezienswaardigheden.

Het perfecte uitje

Welke vaarroute je nu ook precies kiest, door een bootje in Den Haag te huren ben je zeker van een prachtige ervaring. Je zal je tijdens het varen geen moment vervelen. Als je op zoek bent naar een leuke activiteit met een groep vrienden of met je partner, dan is het dus geen slecht idee om gewoon eens een bootje te huren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *