Duurzaam varen door de grachten met Floating Amsterdam

Amsterdam, met zijn prachtige grachtengordel, is een stad die perfect te verkennen is per boot. Floating Amsterdam zet zich in om dit op een duurzame manier te doen, met respect voor de stad en het milieu.

Elektrische boten: Floating Amsterdam heeft een vloot van moderne elektrische boten, die fluisterstil door de grachten varen. Zo dragen we bij aan een schonere luchtkwaliteit in de stad en verminderen we geluidsoverlast voor bewoners en andere bezoekers.

Rondvaarten met kleine ecologische voetafdruk: We bieden diverse rondvaarten aan met een kleine ecologische voetafdruk. Zo organiseren we rondvaarten met zonne-energie, waarbij de boten worden aangedreven door zonnepanelen op het dak. Ook serveren we tijdens onze rondvaarten lokale, biologische producten en werken we samen met lokale leveranciers.

Samenwerking met duurzame partners: We werken samen met lokale bedrijven en organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid. Zo steunen we projecten voor het behoud van de grachten en organiseren we rondvaarten in samenwerking met duurzame musea en attracties.

Naast bovenstaande inspanningen, onderneemt Floating Amsterdam nog meer stappen om haar rondvaarten te verduurzamen:

  • Gebruik van energiezuinige apparatuur: We gebruiken energiezuinige apparatuur aan boord van onze boten, zoals LED-verlichting en energiezuinige koelkasten.
  • Afvalscheiding: We scheiden afval aan boord van onze boten en zorgen voor een correcte recycling.
  • Duurzame schoonmaakmiddelen: We gebruiken biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen om het milieu te beschermen.
  • Voorlichting aan gasten: We informeren onze gasten over het belang van duurzaamheid en geven tips om hun eigen ecologische voetafdruk te verkleinen.

Door te kiezen voor een rondvaart met Floating Amsterdam, kies je voor een unieke en onvergetelijke ervaring op een duurzame manier. Samen dragen we bij aan een schoner en groener Amsterdam.

Wil je meer weten over de duurzame inspanningen van Floating Amsterdam? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *