Handdoeken bedrukken

handdoeken bedrukken

Handdoeken met logo 

Het bedrukken van handdoeken is altijd de perfecte manier om je reclame in een ontspannen sfeer te laten circuleren. Denk er eens over na, in welke situatie gebruiken we een handdoek waarin we ons niet goed voelen? We kunnen er geen bedenken neem ik aan! Gebruik de handdoek om te bedrukken en dan vervolgens je eigen logo, slogan of afbeelding op weer te geven. Bij Zintuig drukken wij je handdoeken snel en betrouwbaar.

Bedrukte handdoeken

Handdoeken met een logo of tekst bedrukt zijn niet langer een eenvoudige weggeefactie. Veel bekende merken en/of bedrijven gebruiken handdoeken om hun merk of naam nog bekender te maken. Bovendien biedt de handdoek met een bedrijfslogo erop een grote ruimte voor je bericht die je wil overbrengen. Dus je kunt je creativiteit de vrije loop laten gaan. Of je nu kiest voor het logo op de handdoek of misschien iets uniekers, de keuze is aan jou. 

Bedrukte handdoeken – wanneer, waar en hoe?

Waar moet ik bedrukte handdoeken voor geven? Bij welke gelegenheid maken bedrukte handdoeken reclame voor mijn klanten of bedrijven? En hoe werkt het eigenlijk met het ontwerp? 

  • Handdoeken worden natuurlijk vooral in de zomer gebruikt omdat iedereen graag een handdoek meeneemt naar het meer of het zwembad.
  • Zelfs in het koude seizoen zijn handdoeken geschikt als geschenk. Bijvoorbeeld voor een ontspannende dag in de sauna of een spa.  Laat je gasten genieten met een unieke eigen handdoek.
  • Ook gebruikt iedereen dagelijks een handdoek of het nou een douche handdoek is of een  keukenhanddoek.
  • Geef bedrukte handdoeken op beurzen, zodat je gegarandeerd in het geheugen van je klanten blijft.
  • Heb je een eigen B&B of Hotel, dan is een eigen unieke handdoek natuurlijk ook erg mooi om neer te leggen op de kamers van je gasten.
  • Sportevenementen zijn ook erg goed om de bedrukte handdoeken als geschenk of cadeau aan de mensen te  brengen. Elke atleet zal blij zijn met je zorg!
  • Met bedrukte handdoeken geef je iedereen een bijzonder cadeau!
  • Zodra je het juiste model hebt gevonden, kan je je logo opsturen en wij maken dan voor een een gratis voorbeeld

Promotie bedrukte handdoeken

Handdoekreclame is erg modern! En zintuig zorgt ervoor dat je bedrukte handdoeken via een snelle levering binnen een mum van tijd aankomen. Wil je zien hoe je reclamedoeken eruit gaan zien? Upload dan eenvoudig je logo en onze gratis logo-service zal onmiddellijk een drukproef van je bedrukte handdoek maken en opsturen. Wil je je handdoek liever eerst controleren op de kwaliteit en hoe het eruit ziet? Dan sturen wij je graag een sample handdoek. Bij ons hoef je je zich geen zorgen te maken over de prijzen. Onze lage prijzen zorgen ervoor dat we voor elk budget wel een passende handdoek hebben in ons assortiment.

Bovendien heb je altijd alle touwtjes in handen als het gaat om de te bedrukken handdoeken. 

Voor verdere vragen helpen we u graag verder! Bekijk hier ons aanbod van handdoeken bedrukken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *