Leuke zwemuitjes

Het is weer bijna zomer; we verheugen ons dus altijd weer op alle waterpret die gaat komen. Ben jij net zo’n waterrat als dat wij zijn? Dan kun je dit artikel maar beter aflezen, we hebben namelijk onze top-3 leukste zwem uitjes op een rij gezet, wij kunnen dit in de zomer iedere dag wel doen, wat een genieten.

We beginnen met het allerleukste en gaan daarna de andere activiteiten af? Ben je er klaar voor? Let’s go!

1.  Zeemeermin zwemmen met een echte staart

Misschien is het wel ietsjes meer voor meiden dan voor jongens, maar dat mag de pret niet drukken, want jongens kunnen ook meedoen aan zeemeermin zwemmen. Met deze sport/ dit uitje combineer je waterpret met het magische onderwater leven.

Want wie wil er nou geen half mens/ half vis zijn? Dat wil iedereen toch weleens proberen, en wat nou als wij zeggen dat het echt kan. Je hebt namelijk zeemeermin staarten die je aan kunt trekken en waar je echt mee door het water kan.

Tegenwoordig is het best wel populair, want er worden lessen met het zeemeermin zwemmen georganiseerd, je kunt je verjaardagsfeestje geven en gaan zwemmen met de zeemeermin staart en zelfs het zeemeermin kamp bestaat tegenwoordig. Kortom, super populair dus voor in de zomer en geweldig om met vriendjes of vriendinnetjes te doen en een hele dag lekker bezig te zijn in het water. Zorg wel altijd dat je onder begeleiding zwemt als er kinderen aan het zwemmen gaan, vooral als ze nog nooit eerder met een zeemeermin staart hebben gezwommen. Wij hebben onze zeemeermin staarten bij Zeemeerminneshop gekocht, een mooie winkel met kwaliteit staarten.

2.  Paddleboard

Paddleboarden is een super gave sport. Weet je hoe het gaat? Je hebt een (opblaasbaar) board waar je op kunt staan en dan met een paddle het water over kunt. Je kunt urenlang paddlen en genieten in de zee, een meertje of een plas. Als je eventjes moe bent dan ga je lekker zitten op je wakeboard en dan kun je heerlijk van het uitzicht genieten.

Paddleboards zijn best wel duur, dus het is waarschijnlijk een goed idee om eerst eens een paddleboard te huren wanneer je het leuk vindt. Je kunt dan voor een paar uur bijvoorbeeld zo’n twintig euro betalen en dan kun je het echt uit gaan proberen.

Een paddleboard kost zo 200 of meer euro, dus als je er een wel kopen dan moet je er echt wel zeker van zijn dat je het heel erg graag zou willen.

Meer weten over paddleboards? Dan kun je kijken op YouTube voor uitleg.

3.  Wakeboarden

Wakeboarden is misschien wel een van de meest gave dingen wanneer je van actie en spanning houdt. Het wakeboarden is wel echt voor mensen die al wat ouder zijn en daarnaast ook van spanning en actie houden. Wanneer je 6 of 8 bent dan is wakeboarden nog iets te veel van het goede voor de meeste mensen.

Tijdens wakeboarden ga je met hoge snelheid door het water heen terwijl je je vasthoudt aan een handvat dat zit vastgemaakt aan een lijn die door het water loopt. Met een elektrische katrol wordt je door het water heen getrokken.

Wakeboarden doe je ook niet elke dag, het is best wel prijzig; zo’n 40 euro per persoon. Als je meer wilt weten over wakeboarden dan kun je kijken op de website van de Wakeboard Bond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *