Ooit aan een privé sauna gedacht?

prive sauna malden

De één zweert erbij! En bij de ander lopen de rillingen over de rug als je er over begint. Een bezoekje aan de sauna! Tja, het is maar wat je prettig vind! Feit is wel, niet iedereen vind een overvolle sauna even prettig. Maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je niet naar de sauna kunt. Er is namelijk een hele goede optie: een privé sauna.

Een sauna helemaal voor jezelf

In Nederland zie je ze steeds vaker, sauna complexen waar je ook een ruimte voor jezelf kunt huren. Soms geïntegreerd in een openbare sauna. Maar ook steeds vaker als echte privé sauna. Met een eigen ingang en complete ruimte met verschillende type sauna’s is dit dé uitkomt voor mensen die wel van een sauna willen genieten. Maar zich niet comfortabel voelen in een openbare sauna. En een privé sauna kan ook een uitkomst bieden voor mensen die door een geloofsovertuiging niet naar een sauna gaan!

Privé sauna’s zijn er in verschillende soorten. De meeste complexen bieden verschillende ruimtes die je kunt huren. Bijvoorbeeld een ruimte met 1 of 2 sauna’s en een relax ruimte tot een complete ruimte met verwarmd zwembad en meerdere soorten sauna’s.

Een voorbeeld van zo’n prive sauna met verschillende ruimtes is privé sauna in malden: moments privé sauna. Daar kun je kiezen tussen 3 verschillende ruimtes met o.a. een verwarmd zwembad, buitenverblijf met jacuzzi en verschillende sauna’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *