Vakantie in Nederland? Doe corona-proof een escape room!

Waar vind je een leuk uitje deze zomer, die is toegestaan bij corona maatregelen? Iets dat vooral gericht is op jouw vakantie in Deventer, of als je in juli of augustus verblijft in een hotel of op een camping in Overijssel of Gelderland? Overweeg dan eens een corona-proof spel van de escaperoom in Deventer!

Het bezoeken van een escape room is de laatste jaren erg populair. Maar hoe gaat zoiets in tijden van coronamaatregelen? Escaperoom Deventer werkt daarom met een escape game per post!

Twee uur spanning en sensatie met de exit game ‘Dossier 0459’

Er is nu dus iets bedacht om een escape game thuis, op je werk of tijdens je vakantie te doen, maar dan wel nét zo spannend! Na bestelling krijg je het spel per post. 

Het spel heet ‘Dossier 0459’. Na het openen van de envelop kun je het op elk gewenst tijdstip en op elke plek spelen met twee of meer deelnemers. De spelinhoud in het kort: enkele politieagenten worden beschuldigd van een roofoverval. Jullie zijn erin geluisd, dus je moet hier maar eens zien uit te komen!

Escape Room Deventer heeft twee varianten bedacht van Dossier 0459. Na bestelling heb je ze binnen drie werkdagen via de post in huis. Voor beide spellen geldt dat je zo’n anderhalf tot twee uur vakantiegenot hebt!

Dossier 0459 spelen met twee of meer dan twee mensen

De A-variant van ‘Dossier 0459’ is om aan een tafel te doen, met minimaal twee deelnemers. De uitgebreidere B-variant is meer geschikt voor een heel gezin of in ieder geval vanaf drie personen. In dit geval speel je via Zoom vanaf meerdere locaties. 

In de deelname-envelop treft elke deelnemer of deelnemende plek een gedeelte uit het politiedossier, met zaken als een instructiebrief, plattegronden, raadselachtige tips, enzovoorts. Wel moet elk team op precies hetzelfde moment starten, zodat niet kan worden vals gespeeld. Want de klokt tikt door…

Heb je vragen of wil je nog wat meer info? Neem dan contact op via 06-24157177 of mail Escaperoom Deventer via hun website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *